Azt hazudta a rendőröknek, ajándékot visz

Karácsonyi csomagnak álcázta a drogot a sofőr

20 kiló marihuánát találtak egy kisbuszban a rendőrök, amikor megállították a járművet, a sofőr először azt mondta a takaros kis csomagokról, hogy karácsonyi ajándékokat szállít.

2013.12.16 11:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Csak egy szokásos közúti ellenőrzés miatt állították meg a kisbusz sofőrjét a pennsylvaniai rendőrök, ám igen szép fogás akadt a horgukra: a jármű rakterében összesen 20 kiló marihuánát találtak, mind gondosan be volt csomagolva, mintha karácsonyi ajándék lenne, és még a sofőr is azt mondta, hogy az van a dobozokban, aminek elsőre látszanak. Csakhogy amikor kibontották a csomagokat, mindegyikből egy-egy adag vákuumcsomagolású fű került elő.

A sofőr akkor lett gyanús, amikor megállították és ő furcsán reagált arra, hogy átvizsgálhatják-e a kocsiját. A 38 éves Randy Jesus előzetes letartóztatásba került, és nagyon valószínű, hogy idén karácsonykor nem vár rá ajándék a fa alatt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.