Röszkénél

Huszonöt kiló marihuána az albán autóban

Az albán sofőr a nyomozóknak elmondta, hogy ő maga alakította át az autót azért, hogy a kábítószert Olaszországba eljuttassa.

2013.11.10 09:37MTI

Huszonöt kilogramm marihuánát találtak a röszkei határátkelőhelyen egy belépésre jelentkező albán gépkocsiban elrejtve a rendőrök és a pénzügyőrök.

A szombaton érkező jármű ellenőrzését végző rendőrnek gyanússá vált a sofőr viselkedése, ezért tételes vámvizsgálatot kezdeményezett. A pénzügyőrök megbontották a jármű kettős kialakítású alvázát, ahol 51 csomagban, mintegy 25 kilogramm marihuánát találtak, amelyet a rendőrség lefoglalt.

Az albán sofőr a nyomozóknak elmondta, hogy ő maga alakította át az autót azért, hogy a kábítószert Olaszországba eljuttassa.

A 31 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.