Ettől a Nagylábtól rémült meg a világ

Jetit láttak egy orosz erdőben - videó!

Újabb videofelvétel tanúskodik arról, amint egy nagy és szőrös alak keresztül sétál egy havas-erdős orosz területen. Persze a részletekről keveset tudni, de a képek magukért beszélnek.

2015.01.17 15:00ma.hu
Fotó: screenshot

A Mirror reppentette fel a hírt, miszerint néhány lelkes orosz kalandor nekilátott jetit keresgélni a nagy havas orosz tájban, mikor valóban rátaláltak Adigeföldön, Oroszország déli részén, az északnyugati Kaukázusban Nagylábra és természetesen felvételt is tudtak készíteni róla. A helyi lakók is megerősítették, hogy láttak valamiféle különös lényt a környéken.

A Daily Mail riportja szemtanúkat is hozott, miszerint Ludmila Hristoforova a helyi tévének elmondta: "A lény hatalmas volt, olyan volt mint egy medve, de nem medve volt. Az ajtóból csak egy hatalmas bozontos valamit láttunk." Egy másik, Andrei Kazaryan beszámolója szerint hatalmas lábnyomra bukkantak, de nem láttak semmit.

A bizonyítékokat átadták a helyi szakértői csapatnak, de konkrét tudósokról nincs hír. Ráadásul a felvételen úgy tűnik, mintha a Jeti direkt a kamerának mozgott volna, nem csak átsuhant előtte, hanem ott szaladgált. Az is fura, hogy mindössze egyetlen lábnyomot találtak utána, annak ellenére, hogy igencsak havas volt a táj.

A sztori hasonlóan megkérdőjelezhető, mint a január eleji hír is, miszerint egy 66 éves férfi éppen fürdőzés közben kapta lencsevégre Nagylábút Tampánál, Florida államban.

Ugyancsak kiderült, hogy az Arizona állam közlekedési minisztériumának Facebook-oldalára feltöltött, Nagylábot ábrázoló kép is csak egy vicc volt, mellyel a kollégáikat viccelték meg.

Ez alapján elképzelhető, hogy nem az utolsó Jetit láthattuk idén…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.