Fejtörést okoz a rendőröknek a rejtélyes ékszer

Ki tette a gyémántgyűrűt a rendőrségi karácsonyfára?!

Senki sem tudja, hogyan került a karácsonyfára, de egyszer csak ott volt: most már a sajtót is bevonta a rendőrség, hogy kiderítsék, ki és miért rakta a fára a valódi gyémántot tartalmazó gyűrűt.

2015.01.05 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Boykung (Képünk illusztráció!)

Eddig "házon belül" próbálták felgöngyölíteni a rejtélyes ügyet, de beletört a bicskájuk, így a nyilvánossághoz fordult a wisconsini Germantown rendőrsége. Azt remélik, talán akad valaki, aki elárulja nekik, ki és főleg miért hagyta ott a rendőrörs előcsarnokában felállított karácsonyfán az értékes gyémántberakásos gyűrűt. Peter Hoell rendőrfőkapitány a hivatalos Facebook-oldalon tette közzé a felhívást, hogy jelentkezzen, akinek bármilyen információja van az ékszerről.

A rendőrség szerint a gyűrűben lévő gyémántok valódiak, és mivel az egyik ágra volt felfűzve, egyértelmű, hogy a "tettes" szándékosan helyezte el ott. Azt sem lehet pontosan tudni, mikor került fel a fára a gyűrű, ugyanis az elmúlt öt hétben a helyi rendőrörsre folyamatosan érkeztek a nyilvánosan meghívott emberek, akiket arra biztattak, hogy gyermekeikkel együtt menjenek el a fát díszíteni, és ajándékba kapnak egy kitömött állatot. Valamikor ezalatt tehette valaki a fára az értékes kis darabot - számolt be a Tampa Tribune.

A sajtóban is megjelent felhívás szerint a rendőrök azonnal készek visszaadni a gyűrűt, amint valaki olyan jelentkezik érte, aki pontos és részletes leírást tud adni róla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.