"Így közelebb érzem őt magamhoz"

Női fehérneműben járkál az utcán - halott feleségére emlékszik így

Orgonaszínű leggingsben, almákkal kitömött, a pólón kívül viselt rózsaszín melltartóban és magassarkú cipőben grasszál egy férfi Kínában - állítólag a halott felesége így élőbbnek tűnik a számára.

2014.12.19 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/adamr (Képünk illusztráció!)

Internetes szenzáció lett a férfi, aki a kínai Zhengzhou város buszjáratain rendszeresen egy női leggingsben és magassarkú cipőben jelenik meg, a pólójára pedig kívülről egy almákkal kitömött melltartót vesz. A fura kinézetű férfi azt mondta, hogy két éve elvesztette a feleségét, és ezeket a ruhákat az elhunyt viselte korábban. Úgy érzi, azáltal, hogy most ő viseli ezeket, a néhai felesége még ma is közel van hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.