Társa ölte meg a vadászt

Hátba lőtték a vadászt, mert nagyon csúszott a sár

Fácánvadászatra indult négy jóbarát, de egyikük számára tragédiával végződött a kaland, miután a társaság egyik tagja egy fatális véletlen miatt hátba lőtte őt egy 12-es kaliberű söréttel.

2014.12.18 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/vectorolie

Tragikus véletlen okozta egy utah-i vadász halálát: a Sportman's Paradise vadászklub tagját az egyik barátja lőtte hátba, de nem szándékosan, hanem a sáros talaj miatt. Az 57 éves Norman Newbold három cimborájával kerekedett fel kedden délután 2 óra tájban, hogy fácánra lőjenek. A szemtanúk elmondása szerint a gyilkossá lett vadász épp az egyik madarat készült lelőni, amikor a csúszós sárban elveszítette az egyensúlyát, és miközben beleesett a patakba, a fegyvere elsült - és egyenesen a tőle mindössze 2,5 méterre álló Newboldot találta el.

A vadásztársak azonnal tárcsázták a 911-et és megpróbálták elsősegélyben ellátni a sérültet, míg a mentők kiérkeztek, de hiába rohantak vele a legközelebbi kórházba, egy órával később már csak a halálát tudták megállapítani - számolt be a NY Daily News. "Minden bizonyíték arra utal, hogy egy tragikus baleset történt" - jelentette ki a Cache megyei seriff, bár további vizsgálatokat végeznek az igazságügyi orvosszakértő bevonásával. Egyelőre nem vádolják semmivel a vadászt, aki lelőtte a társát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.