Elfeledkezett a kislányról a Fogtündér

Megzsarolni a Fogtündért?! Nem viccelt a kiscsaj!

Kemény hangú levelet írt a Fogtündérnek egy 9 éves kislány, akiről két alkalommal is megfeledkezett a mesebeli - bár az ő számára nagyon is valóságosnak vélt - figura.

2014.12.16 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Vannak gyerekek, akiket már egészen kicsi korban sem lehet szédíteni a Fogtündér meséjével, és vannak, akik elég sokáig hisznek a létezésében, így aztán lelkesen rakosgatják nekik oda a kipottyant fogakat - hogy aztán cserébe kapjanak helyette egy újat, majd valamikor később. Utóbbiak közé tartozik egy 9 éves kislány, Jennifer E. is, akiről azonban sajnálatos módon a Fogtündér egész egyszerűen megfeledkezett. Ráadásul már nem is először, így aztán a kislány kemény hangú levelet mellékelt a fogához - és ezt az édesapja JudoKitten felhasználónéven megosztotta a Reddit közönségével is.

A kislány az alábbiakat írta a feledékeny tündérnek: "Ez már a második alkalom, hogy ezt tetted. Elfeledkeztél rólam. Úgyhogy ha nem jössz, akkor meg fogom tartani a saját fogaimat. Te a fogakat gyűjtöd. De mostantól kezdve megtartom a fogaimat." Aztán az aláírással még egyet "odaszúrt" a mesebeli lénynek: "Nem tisztelettel: Jennifer E." Utóiratként még felajánlotta az öccse, Mike fogait "begyűjtésre", és egy utó-utóiratban azt is leszögezte, hogy nem vár választ.

A Fogtündér a jelek szerint nem hagyta magát megzsarolni, de választ sem írt, helyette viszont a Redditen JudoKitten kézírásával megszületett egy válasz Jenny levelére: "Nem tudtam eljutni a párnádhoz tegnap este, mert elakadtam a nagy rendetlenségtől. Talán ha rend lett volna a szobádban, időben odaértem volna hozzád."

Fotó: Reddit


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.