Lebukott a perverz leselkedő

Üdítős dobozból kukkolta a vécéző nőket

Egy üdítős kartondobozba rejtette a mobiltelefonját a kukkoló, hogy az általa rögzített felvételeken később visszanézhesse, hogyan végzik dolgukat a nők. Összesen hármat sikerült felvennie.

2014.12.09 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/winnond

Ha tovább bírja az akkumulátor, talán még több nő vécézését megörökítette volna a perverz, de így is "szép" gyűjteményt sikerült összehoznia, mire felfedezték, hogy a mellékhelyiségben hogyan kukkol. A 40-es éveiben járó Morgan Bermudez Montes a nyugat-spanyol Badajozban működő egyetem női szakaszában rejtette el a mobiltelefonját, egy üres üdítős dobozba csomagolva tette le a vécé mögé a sarokba. A készüléket bekapcsolt állapotban helyezte a földre, így a legelső pár másodpercben ő maga látható, amint kisétál a fülkéből, aztán három nőt bírt energiával a folyamatos felvételre állított telefon akkuja.

A kukkoló akkor bukott le, amikor az egyik vécézőben feléledt a gondos háziasszony, aki meglátta a sarokba támasztott narancslés dobozt és felkapta, hogy kidobja a szemétbe. Ekkor fedezte fel, hogy egy telefon van elrejtve benne, bár a készülék addigra már teljesen le volt merülve. A rendőrök, akiknek átadták a telefont, kinyerték a memória tartalmát, így derült ki, hogy a perverz férfi mit művelt. Mivel saját magát is lefilmezte, nemcsak megtalálni volt könnyű, de extra bizonyítékot se nagyon kellett keresni az elítéléséhez.

A férfiról kiderült, hogy diákként tanul az egyetemen, a kollégiumi szobájában tartóztatták le. A szoba átkutatásakor a rendőrök további "kémszerkezeteket" találtak, amelyekkel Montes hasonló felvételeket készített több különböző helyen. A letartóztatott perverz azzal magyarázta a tettét, hogy nem sikerült egyetlen nőt se felszednie a bárban, ahol korábban volt, ezért döntött úgy, hogy legalább az intim képekben gyönyörködne, ha valódi kapcsolatban egyikükkel sem lehet - számolt be az Austrian Times.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.