Tündérvilágot teremtett Döglégy lánya

Kemény rapper, de otthon csillámporban él Ganxsta Zolee

Álomszép ruha, csillogó szárnyak, elbűvölő mosoly - Ganxsta Zoli kislánya rendszeresen tündérnek öltözik. A 7 éves szőke Zoé olyan akár egy mesebéli hercegnő, és ezt a papa sem vitatja.

2014.12.04 12:00ma.hu

Tündérlázban ég Ganxsta Zoli bájos kislánya! A büszke apuka már meg sem lepődik, ha Zoé csillámos, pörgős szoknyában és áttetsző szárnyakkal szalad elé.

Zoé már kisgyerekkorától kezdve imád öltözködni, igazán csajszis a természete. Legnagyobb kedvencei a varázserővel bíró tündérek, de mivel belevaló kislány, a hagyományos hercegnőknél jobban szereti a Nickelodeon Winx Clubjának modern és harcias szereplőit. Kisebb korában én is gyakran találtam ki neki rendhagyó esti meséket, például olyanokat, ahol a mesehős punk koncertre megy” – árulta el a népszerű rapper.

Ganxsta Zoli azt is elmesélte, hogy lánya az egyik farsangon az otthoni kutyájukról mintázott jelmezbe öltözött be. „Zoé imádja a két fehér argentin dogunkat, különösen Doncit, a lányt. Az édesanyja egyszer erről a kutyusról mintázott jelmezt készített a számára, legutóbb pedig fekete macskának öltözve ment a farsangra. Odavan a legújabb tündéres jelmezéért is, ami tökéletesen áll neki, ráadásul mindig tudom, hol van: bármerre jár-kel, csillámport hagy maga után a lakásban” – mondta nevetve Zoli.

Fotó: Redlemon

Akár a gyerekcsatorna Winx Clubjának tündérei, Zoé is rengeteg időt tölt együtt legjobb barátnőivel. „Igazi kis triumvirátust alkotnak Alexával és Grétával, az óvodában ismerkedtek meg, a suliban pedig ugyanabba az osztályba járnak. Elválaszthatatlan barátnők: pizsama partikat tartanak, párnacsatákat vívnak, és gyakran alszanak egymásnál. Zoénak nagyon jó barátnője Gergely Csaba lánya, Anna is, akivel a közös nyaralások és hokimeccsek során kedvelték meg egymást. Nagyon jól mulatnak együtt” – mesélte Ganxsta Zoli, aki hozzátette, hogy gyakran társasjátékoznak és csocsóznak együtt a lányával.

Zoénak az iskola mellett számtalan külön programja van: aerobic, furulya, szolfézs és angol órákra jár, szabadidejében pedig nagyon szeret rajzfilmeket nézni. „A Madagaszkár pingvinjei a közös kedvenceink, állati nagyokat nevetünk együtt a szövegeiken - amikor csak tehetjük, megnézzük a sorozat részeit. Zoé a tündérek és a tündéres rajzfilmek rajongója, gyakran nézi a Winx Clubot is, Stella a kedvence, aki egy kicsit hasonlít is rá” – mondta Zoli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.