Ganxsta, Dopeman és Curtis most békében élnek

Képek - Tűzszünetet kötöttek a hazai rap nagyágyúi

Ilyen eddig még nem volt, de most összefogtak a legnagyobb hazai sztárok, hogy első alkalommal megrendezzék a Hip Hop Fesztivált. A jeles alkalom tiszteletére a legendás ellenfelek is átmeneti békét kötöttek.

Hip Hop Fesztiválra készül a hazai sztárvilág képgaléria

2013.10.29 14:35ma.hu

Egy egyedülálló kezdeményezésbe fogott bele hazánk három nagy divatmárkája, a Playersroom, Garage Store és a BP Shop, hogy közösen megrendezzék a legnagyobb Hip Hop Fesztivált Magyarországon. A három cég hónapokon keresztül dolgozott azért, hogy Hip Hop Allstars-t szerződtessék le a december 6-i Syma csarnokban megrendezésre kerülő koncertre.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)

A fellépők a teljesség igénye nélkül: Ganxsta Zolee, Animal Cannibals, Dopeman, Sub Bass Monster, Fluor, Curtis, Hősök, Siska Finuccsi, Akkezdet Phiai, DSP, Essem, Halott Pénz Beat. A legmenőbb hip hop DJ-k is csatlakoztak, így majd a hangulatért hazánk egyetlen női R’n’B és Hip Hop DJ-je az egyedüli, NIKE és BP Clothing szponzorált DJ Nara, DJ Revolution, DJ BRS, Senor Grande és DJ Soulja felelnek majd. Az esemény házigazdája a stand up nagymestere, Kiss Ádám lesz!

A fesztivál sajtótájékoztatójára a fellépők közül többen is eljöttek. Ott volt Curtis, Ganxsta Zolee és Dopeman is. A három előadó nincs épp a legjobb viszonyban, de a rendezvény sikere érdekében félretették sérelmeiket és közösen álltak az újságírók és a fotósok rendelkezésére. A Hootersben tartott eseményen a rappereken kívül hatalmas sikert arattak a gyönyörű, dekoratív pincérlányok, akik jól vették a sztárok bóközönét.

A műfaj rajongóit sok szeretettel várják a szervezők december 6-án a Syma csarnokban, Magyarország legnagyobb Hip Hop Fesztiválján!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.