Megtört a jég...

Ganxsta Zolee megúszta: mégsem kell kolostorba vonulnia

Megtört a jég, de nem a pályáé: véget ért az évek óta tartó pechszéria: Ganxsta Zolee csapata végre győzni tudott az immár hagyományos hokimeccsen és így Döglégy megúszta a kolostort is.

Így úszta meg Ganxsta Zolee a kolostort >>> KATT a képekért! képgaléria

2014.11.20 20:00ma.hu

"Ha jövőre sem nyerünk, kolostorba vonulok" - jelentette ki egy évvel ezelőtt a második sikertelen visszavágó láttán Ganxsta Zolee, nem kis terhet véve ezzel a nyakába, és mi tagadás, volt is feszültség a jégen, amikor a finnek kedvenc vodkájának tiszteletére idén is megtartott rangadón hokiütőt ragadtak az ismert sztárok és a korong nyomába eredtek. A két csapatot a szokásokhoz híven ezúttal is a szórakoztatóipar legendás alakjai és néhány sportklubos szakember, valamint két-két profi hokis alkotta. A könnyed bemelegítés után látható volt, hogy egyik versenyző se veszi félvállról a meccset, a hőmérséklet fagyponton maradt az óbudai csarnokban, a hangulat viszont csak úgy izzott a kétszer 15 perces játékidő alatt.

A mérkőzés során bőven kijutott az izgalmakból: az első félidőben az ellenfelek szinte felváltva ütötték a kis fekete korongot a kapuba, aztán kis pihenő után Ganxsta Zolee és csapata elhúzott 13:8-ra, de elbízták magukat és nem sokkal később már megint egy szinten álltak. A véghajrában viszont sikerült újra felpörgetni a tempót és Döglégy a fölényes győzelemnek köszönhetően megúszta a szerzetesi létet.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Végre bejött a papírforma, egyáltalán nem vagyok meglepődve, hogy nyertünk” – kezdte diadalittasan Ganxsta. – „Nagyon jó volt a csapat, a profik közül Tokaji Viktorral és Holéczy Rogerrel kerültem össze. Annyira boldog vagyok, hogy most legalább három napig fixen nem térek magamhoz, és az sem mellékes, hogy a kolostortól is megmenekültem. De nem túl sportszerű, hogy csak magunkat fényezem, ha az lenne a kérdés, hogy ki volt a mezőny legjobb játékosa, akkor a válaszom egyértelműen az ellenfél csapatban játszó Harsányi Levi barátom” – folytatta némi cinizmussal a hangjában Zolee. – „Azok a csodálatos cselek, a korongátvételek, a gólok… ja, azok nem voltak! Elvégre nem lehet mindenki akkora gólkirály mint én: a 17-ből 7-et én lőttem.

Ami a nevezett ellenfelet illeti, ő kevésbé volt elégedett magával, bár mint mondja, már az is eredmény, hogy a hosszú kihagyás után sérülés nélkül vészelte át az összecsapást. „Ezeken a mérkőzéseken mindig az a legjobb, hogy együtt játszhatunk a válogatottal, akik ilyenkor visszalépnek a mi szintünkre, és ez parádés gesztus tőlük. Szerintem ők is jól érezték magukat, bár igaz, idén nem jött össze az eddigi stratégia, hogy egyfajta pattintó felületként üzemelek a pályán. Az elmúlt két évben ugyanis úgy működtünk, hogy rám lőtték a korongot, ami visszapattant – így „lövettek velem gólt”. Na, ez idén egyszer sem jött össze. De semmi pánik, van egy újabb évem rá, hogy kigyakoroljam a trükköt” – tette hozzá viccelődve Harsányi Levente, alias Levy.

Ganxsta sikerének persze örülünk, de azért kissé csalódottan vettük tudomásul, hogy most nem fog kiderülni, vajh melyik szerzetesrendhez csatlakozott volna, de legfőképp az, hogy hogyan viselte volna magán a csuhát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.