Végig akar menni az oltárhoz vezető úton

Se keze, se lába, de megfogadta, hogy megnősül

Mindkét kezét és lábát, sőt, az orra egy részét és a száját is elveszítette a férfi egy súlyos fertőzés következtében, de megfogadta, hogy mindenképp az oltárhoz kíséri gyermeke édesanyját.

2014.12.02 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Tom Clare

Barátnője mindig is azzal viccelődött, hogy nem menne feleségül olyanhoz, aki nála alacsonyabb, most mégis boldogan mondott igent a férfinak, akinek a lábai helyén csak két rövid csonk van, és karjaiból sem sok maradt. Bár így nem tudott fél térdre ereszkedni a lánykéréshez és nem is sikerült olyan romantikusra, mint szerette volna, a férfi lelkesen tervezgeti, milyen lesz végigvonulni az oltárhoz vezető szőnyegen.

A 34 éves Alex Lewis egy éve veszítette el a végtagjait és az arca egy részét, miután egy súlyos bakteriális fertőzés támadta meg, a streptococcus olyan rohamosan roncsolta a férfi szöveteit, hogy többszörös szervi elégtelenséggel, szepszissel és toxikus sokk szindrómával került kórházba 2013 novemberében. Az angliai Stockbridge-ben élő férfi nem állt távol a haláltól, de végül legyőzte a betegséget - csakhogy közben elveszítette három végtagját és az orra és szája egy részét. Valamivel később a másik karját is amputálni kellett, mert nem sikerült az a műtét, amivel azt meg akarták menteni a fertőzéstől.

Az elmúlt hónapokat kerekes székben töltötte a férfi, most azonban megkapta a művégtagokat - igaz, nem teljes hosszúságúakat, hanem speciális, rövid protéziseket -, és azt reméli, hogy jövőre feleségül veheti 41 éves barátnőjét, Lucy Townsendet, akivel közösen egy 3 éves kisfiuk is van már. Az esküvőre Franciaországban kerülne sor - árulta el a férfi, és nevetve tette hozzá, hogy tulajdonképp csak azért akart művégtagokat kapni, hogy a nő ne tudja bedobni az alacsony férfiról szóló kifogását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.