Nem akarta elrontani az esküvőt

Majdnem megszült, mire elsétált az oltárig

Már reggel elkezdődtek az összehúzódások a koszorúslánynál, de nem akarta "ellopni a show-t", ezért nem szólt semmit, és mosolyogva vonult húga mögött az oltárig, csak utána ment kórházba.

2014.07.23 13:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Rosen Georgiev

Már egy héttel túlhordta a kisbabáját a menyasszony nővére, de senki sem számított rá, hogy a baba épp aznap akar majd kibújni, amikor a család egy másik nagy esemény miatt gyűlik össze. Így hát amikor a 29 éves Brave Lucy Morris a húga esküvőjének reggelén megérezte az első görcsöket, úgy döntött, senkinek sem szól, ráér majd azután a szüléssel foglalkozni, hogy testvére, a 26 éves Emma Rotherham kimondta az igent 27 éves szerelmének, Dan Bowkernek. Felvette hát a rózsaszín koszorúslány-ruhát, boldogan mosolyogva állt az élete egyik legfontosabb eseményére készülő húga mellé, majd a vajúdás fájdalmaival nem törődve komótosan lépkedett végig az oltárhoz vezető szőnyegen a leendő sógorával.

Még arra is volt ereje, hogy közös fotókon pózoljon elbűvölő mosolyokat villantva, és csak ezt követően derült ki az esküvő helyszínének recepcióján, hogy megindult a szülés, amikor az egyre intenzívebb és sűrűbb fájások már elviselhetetlenné váltak. Amíg a vendégek vígan mulatoztak, Lucyt az édesanyja bevitte a kórházba, ő pedig 13 órával később egészséges kislánynak adott életet. "Látni akartam, ahogy a húgom kimondja az igent, és nem akartam róla elvonni a reflektorfényt a szüléssel" - magyarázta később az általános iskolai tanítóként dolgozó anyuka.

"Fogalmam sincs, hogy csináltam végig az ünnepséget a fájdalmak közepette. Egyre csak azon imádkoztam, hogy nehogy elfolyjon a víz, mielőtt fogadalmat tesz az ifjú pár" - vallotta be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.