Tűzharcba keveredett a rendőr

Eldobta a csecsemőt, hogy lelőhesse a rablót

Épp szolgálaton kívül volt és a családjával állt az utcán a rendőr, amikor egy rabló támadt rájuk, fegyverrel fenyegetőzve. A rendőr a földre ejtette a kislányát, hogy elő tudja kapni a pisztolyát.

2014.11.28 08:02ma.hu
Fotó: LiveLeak

Az apósával és a lányával beszélgetett a szolgálaton kívüli rendőr a háza előtt, amikor egy arra sétáló férfi váratlanul fegyvert húzott elő a hátizsákjából és azzal kezdte fenyegetni a családot. A rendőr, aki a 3 hónapos kislányát tartotta a kezében, megpróbálta elzavarni a rablót, de amikor dulakodni kezdtek, a szolgálaton kívüli zsaru csak a földre ejtette a csecsemőt, mint valami zsák krumplit, és a rabló nyomába eredt.

A LiveLeakre felkerült videóról annyit lehet tudni, hogy a brazil Sao Paulo államban történt az eset, a rablót később megtalálták: súlyos lőtt sebbel, álnéven jelentkezett be egy, az incidenshez közeli kórházba. Később kiderült, hogy egy büntetett előéletű kábítószer-kereskedőről van szó, akit jelenleg rendőri őrizet alatt ápolnak, állapota továbbra is súlyos - olvasható a videómegosztón.

A csecsemő csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.