Azt sem tudni, három vagy négy holttest volt-e

Halott csecsemők maradványait találták egy munkahelyi öltözőben

Három vagy négy csecsemő holttestének maradványaira bukkantak egy kanadai üzem öltözőjében, a rendőrség egyelőre a bomlásnak indult tetemeket próbálja szétválasztani.

2014.10.22 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

Egyelőre még a rendőrség sem tudja pontosan, hogy három vagy négy csecsemő holtteste hevert a kanadai Winnipeg egyik raktárának öltözőjében, a szekrényben talált tetemek ugyanis már olyan erősen bomlásnak indultak, hogy még a szétválasztásukon dolgoznak a szakemberek. A szűkszavú rendőrségi bejelentésből nem derültek ki pontosabb részletek, mindössze azt lehet tudni, hogy a maradványokon boncolást végeznek, és megpróbálják felderíteni a ránézésre újszülöttnek tűnő babák születésének és halálának körülményeit.

Az elsődleges adatok szerint a kisbabák nem köthetők össze olyan csecsemőkkel, akiknek korábban az eltűnését jelentették - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.