Nagy bulira készülnek a sztárok

Dübörög a retro, megint divat a 90-es évek!

A 90-es évek legnagyobb sztárjai - magyarok és külföldiek egyaránt - köszöntik a Mikulást Törökbálinton, ahol minden bizonnyal még a nagyszakállú puttonyos is táncra perdül a pergő ritmusokra!

2014.11.25 12:00ma.hu

A ’90-es éveket mindenki imádta, akik pedig még nem voltak elég idősek hozzá, hogy élvezzék, most belekóstolhatnak az ízébe. Még a Mikulás is lelkesen ropta annak idején, nem véletlen a december 6-án megrendezésre kerülő gigakoncert címe: Santa loves the 90’s. Az egész napos, ingyenes programsorozat délelőtt 10 órakor veszi kezdetét a törökbálinti bevásárlóközpontban, csak a maradat kell követni.

A családok szabadon válogathatnak a kézműves foglalkozások között, részt vehetnek retro meseolvasáson, játszhatnak a '80-as és '90-es évek játékaival, vagy akár „korabeli” ruhákban is fotózkodhatnak. A felnőttek sem unatkoznak majd: lesz külön játszósarok apáknak - gombfocival, csocsóval és rugós focival -, de a kiállított retro autókat is el lehet vinni egy-egy körre.

A családi programok után megérkeznek az igazi bulipápák: a parkolóban felállított sátorban Mr. President dobja le a partybombát. A Coco Jambo mellett más megunhatatlan slágerek is garantálják a szűnni nem akaró dallamtapadást. A további hangulatfelelősök között ott lesz Haddaway is, hogy az este még véletlenül se teljen el a Diszkópatkányok című filmből ismert What is Love nélkül. Brooklyn Bounce is tiszteletét teszi a kivételes bulin, de nem mellesleg a magyar retrohelytartók is szép számban jelen lesznek.

Az UFO és a Groovehouse mellett még egy valami biztosan lesz: Kozmix a házban. A mikulásozást DJ Dominique zárja le. Felhőtlen szórakozás kicsiknek és nagyoknak, retro életérzés, csattogós lepke és régi diszkózenék, ingyenes buszjárat és fűtött sátor december 6-án Törökbálinton!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.