Egész arzenál volt a fiatal kínzónál

Hét órás kínzás után megkérdezte a nőket, hogy akarnak meghalni

Kések, kalapácsok, kötél és megannyi egyéb kínzóeszköz volt a 20 éves fiatalnál, aki két nőt támadott meg, majd a hét órán át tartó kínzás végén megkérdezte, milyen halálnemet választanak maguknak.

2014.11.11 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/kibsri

Életfogytiglani börtönbüntetést kapott, bár jó magaviselet esetén elvileg 15 év múlva kiszabadulhat az a 20 éves fiatal, akit két nő brutális megkínzásáért ítélt el a brit bíróság. Connah Smith a vád szerint "rendkívül veszélyes" figura, aki két nőt horrorisztikus kínzások alá vetett. Gabby Price és Megan Parsons hét órán keresztül volt kényelen elszenvedni a bántalmazás-sorozatot idén márciusban, amelyben szerepet kapott egy egész hátizsákra való kalapács, kések, egy lőfegyver, egy benzinnel teli kanna, továbbá gyufa, ragasztószalag. A végén Smith megkérdezte áldozatait, hogyan akarnak meghalni.

A nyomozás szerint a nőket többször megszúrta a fejükön, a nyakukon és a testük egyéb részein és egyre csak azt ismételgette, hogy meg fogja ölni mindkettejüket. Fejjel lefelé a víz alá lógatta, majd arra kényszerítette őket, hogy feküdjenek az ágyra, ahol leöntötte az áldozatokat benzinnel és égő gyufát dobott rájuk. A két nőnek végül sikerült elmenekülniük, egyikük azt állította, hogy terhes volt, de elvetélt - bár az a bíróság ítéletéből nem derült ki, hogy valóban így történt-e vagy csak a menekülés reményében találta ki.

Smith elismerte a súlyos testi sértés szándékát és azt is, hogy gyilkossággal fenyegetőzött, ugyanakkor azt mindvégig tagadta, hogy valóban meg akarta ölni a nőket. Ennek ellenére a Lewes Crown kerületi bíróság bűnösnek találta és börtönbe csukatta a keddi ítélethirdetéskor. A nyomozást felügyelő Mick Jones köszönetét fejezte ki a két nőnek a bátorságáért, amivel sokat segítettek a férfi elítélésében - adta hírül a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.