A legjobbak közt a legklasszabbak

MagyarBrands díjat kapott a legklasszabb rádió

MagyarBrands elismeréssel díjazták hazánk legnépszerűbb rádióját. Az egyik legerősebb hazai médiamárka komoly szakmai elismertségnek örvend, és hallgatók millióit szórakoztatja napról napra.

2014.11.10 10:05ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/cooldesign

2014-ben ötödször tették mérlegre a magyar márkákat a Superbrands bírálói. A MagyarBrands olyan hazai brandeket díjaz, amelyek megbízható és minőségi értékeket hordoznak, és a magyar vállalkozások méltó képviselő lehetnek hazánkban és határaikon kívül is. A program szakértői egy komplex mutatószám létrehozásával alakítják ki a sikeres hazai márkák végleges listáját.

Döntésük alapján az idén öt éves Class FM minőségi, üzleti és fogyasztói szempontból is a TOP márkák közé tartozik. A "legklasszabb rádió" az objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, foglalkoztatás), a MagyarBrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás), és a GFK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) alapján igazi magyar márkának számít.

A kitüntetést a csatorna a piacvezető hallgatottsági adatok mellett a magas szakmai elismertségnek és a kiváló üzleti teljesítménynek köszönheti, amelyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy a rádiócsatorna az egyik legerősebb hazai médiamárkává válhasson.

Büszkék vagyunk rá, hogy MagyarBrands kitüntetést kaptunk. A díj az eddig elért eredményeink elismerése, amely megerősít minket abban, hogy jó úton haladunk. A Class FM-nél a jövőben is hallgatóink és ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálására törekszünk” – mondta Turi Árpád vezérigazgató.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.