Kiemelt üzleti márka

Ötödik alkalommal kapott MagyarBrands díjat az MTI

A díj alapítása óta minden évben felkerült a vezető hazai márkákat értékelő MagyarBrands toplistájára a Magyar Távirati Iroda (MTI), így az idei ötödik elismerést követően az MTI kiemelt üzleti márkaként a díj mellé már bronz oklevelet is kapott.

2014.10.21 16:38MTI
MTI/Soós Lajos

Az MTI idén a hatodik helyet szerezte meg a megmérettetésen. Az ezért járó oklevelet, s vele együtt a kiemelt üzleti márkának járó külön elismerést Gazsó L. Ferenc, az MTI vezérigazgatója vette át kedden a közmédia Naphegy téri épületében.

A kiválasztás pályázati rendszerben és az önkéntes, független szakértőkből álló Superbrands bizottság jelölése alapján történt, egységes értékelési szempontrendszert alapján.

A bizottságban a szakmai és iparági érdekképviseleti szervezetek legszélesebb köre képviselteti magát - mondta el Kövesdi György, a Superbrands Magyarország kiemelt ügyfélkapcsolati munkatársa.

Hozzátette: az értékelési szempontok között szerepel például, hogy a márka hány éve van jelen a magyar piacon, a márkát tulajdonló cég hány százaléka van magyar tulajdonban, mekkora az ismertsége a magyarországi fogyasztók körében vagy hány embert foglalkoztat Magyarországon.

A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határon túl is, a védjegy pedig a hazai és nemzetközi piacon olyan értéket képvisel, amely a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítja.

A világ legnagyobb márkaértékelési és -díjazási rendszere, a Superbrands magyarországi szakértői bizottsága és vezetői a mintegy másfél évtizede indult, tíz éve Magyarországon is jelen lévő program nyomán egyre nagyobb szükségét látták, hogy kiemelt figyelmet fordítsanak a hazai termékekre.

Ezért indították a nemzetközi elismeréshez hasonló MagyarBrands elnevezéssel a legkiválóbb hazai márkákat előtérbe helyező programot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.