Sikert sikerre halmoznak

Magyar Brands díjat nyert a Laurel

Magyar Brands díjat nyert üzleti kategóriában a Laurel Cégcsoport. A több mint 20 éves, hazai tulajdonban lévő cégcsoport fő tevékenysége a kereskedelmi informatikai rendszerek fejlesztése és kiépítése, amelyben évek óta piacvezetők Magyarországon. A Laurel élenjár a bolti informatikában megjelenő szinte minden újdonság, friss technológia hazai meghonosításában, elterjesztésében.

2012.10.19 08:59ma.hu
hirdetés
Bessenyei István

A Magyar Brands azokat a hazai márkákat díjazza, amelyek méltón képviselhetik az országot határainkon belül és azon túl. Ez a Laurelre különösen igaz most, a cég fejlesztései és bővülése révén Szlovákiában, Oroszországban, Ukrajnában és az Egyesült Államokban nyertek el megbízásokat –nyilatkozta a cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője.

Bessenyei István hozzátette, a nagyszámú megbízás és a számos innováció miatt új kollégákat, csapatokat kell bevonni, így folyamatosan keresik a megfelelő szakembereket a mai trendekhez szükséges fejlesztésekhez. A kezdetben 14 fővel induló, mára közel 200 embert foglalkoztató, hét tagvállalatból álló cégcsoport a külföldi terjeszkedés ellenére Magyarországon tartja kutatási és fejlesztési bázisát, itt van az a felhalmozott szaktudás, amelyből kiindulhatnak az üzleti informatikai projektek. A cégcsoport az elmúlt félévben rekorderedményt ért el, árbevétele 14 százalékos növekedéssel közel 2,4 milliárd forintra emelkedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.