Nem vette észre, hogy forró a víz

Zuhannyal forrázta le a 2 éves kislányát: kómában a gyerek

Óvadék ellenében szabadlábra helyezték az apát, de nem térhet vissza a családjához a vizsgálat ideje alatt, miután kétéves kislányát berakta a tűzforró zuhany alá és összeégette.

2014.11.06 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/John Kasawa

Mesterséges kómában tartják az orvosok, így talán van némi esélye az életben maradásra egy kétéves kislánynak, akit az apja úgy állított be a zuhany alá, hogy nem ellenőrizte a víz hőmérsékletét és teljesen leforrázta a gyermeket. A bécsi rendőrség szerint semmi nem utal arra, hogy szándékos veszélyeztetés állna a súlyos égési sérülésekkel járó baleset hátterében. Christian Eisenhauer a rendőröknek azt mondta, nem vette észre, hogy forróra van állítva a zuhany, amikor bekapcsolta. Az, hogy milyen súlyosan égette meg őt a rá zúduló víz, csak órákkal később tudatosult a férfiban, akkor, amikor a kislány testén a bőr elkezdett felhólyagosodni.

Emiatt viszont több órás késéssel került a gyerek a kórházba, akkor, amikor már a belső szervei is kezdtek összeomlani. Az orvosok ezért döntöttek úgy, hogy mesterséges kómában tartják, mert eközben a test jobban tud regenerálódni. Az apát a rendőrség szabadlábra helyezte, de feltételként szabták, hogy nem térhet vissza a családi otthonba és semmilyen módon nem léphet kapcsolatba sem a feleségével, sem pedig a két másik gyermekével, amíg a vizsgálat le nem zárul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.