Kutyájával együtt estek csapdába

Újabb halál a forró autóban: játékból mászott be a gyerek

A kocsi tetején lévő napfénytetőn keresztül mászott be az autóba a kisfiú, míg anyja a házban aludt, aztán fogságba esett a tűzforró autóban. Mire rátalált az anya, már késő volt.

2014.07.08 08:40ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/nixxphotography

Hőgutát kapott és már nem lehetett megmenteni a 3 éves Logan Cox életét, bár az orvosok még napokig küzdöttek érte a kórházban. A dél-karolinai Lancesterben élt kisfiú édesanyja, Amber Bender lepihent a délutáni melegben, ekkor osont ki a gyermek a ház előtt álló napfénytetős autóhoz, amibe bemászott, hogy játsszon a család kutyájával, de csapdába esett, mert nem tudta kinyitni az ajtót. A kocsiban a 9 éves basset hound - pit bull keverék már elpusztult, mire Amber rájuk talált. A helyi sajtó úgy tudja, a kisfiú és a kutya mintegy 30 percet töltött a katlanná vált autóban.

Amikor az anya felébredt és rájött, hogy nincs mellette a kisfiú, kirohant az udvarra, ekkor talált rá a már ájult gyermekre, aki vörös arccal ült az első ülésen, a felhúzott ablak mellett - számolt be a WSOC helyi tévécsatorna. Kikapta a kisfiút és azonnal hideg vízzel próbálta csökkenteni a hőmérsékletét, miközben a nagymama a 911-et hívta, ahol a diszpécser annyit tanácsolt, hogy ne nyomja a gyereket közvetlenül a jéghideg vízbe, mert a hirtelen lehűléstől sokkot kap és a helyzet még rosszabbra fordulhat. A gyermeket mentőhelikopterrel szállították a Karolinai Egészségügyi Központba, ahol több napig próbálták stabilizálni az állapotát, de belső szervei olyan súlyosan károsodtak a félórás forróságban, hogy végül a szervezete feladta és vasárnap reggel Logan meghalt.

Bár az illetékes hatóságok vizsgálják az esetet, a család megerősítette, hogy baleset történt - számolt be a NY Daily News című hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.