Kábítószer lehetett a háttérben

Halott turistákat találtak egy indiai hotelszobában

Egy brit turistapár tagjainak holttestére bukkantak egy indiai szálloda egyik szobájában, az elsődleges gyanú szerint valószínűleg kábítószer-túladagolás okozhatta a halálukat.

2014.10.22 16:00ma.hu

Már halottak voltak mindketten, amikor a szálloda személyzete rátalált a 20-as éveikben járó brit turistapárra az indiai Agra város közelében álló Hotel Maya egyik szobájában, nem messze a híres Taj Mahaltól. Az indiai rendőrség elsődleges véleménye szerint a tragédiát kábítószer-túladagolás okozhatta - számolt be a Metro című brit lap.

A szobában talált útlevelek alapján úgy tűnik, hogy a 28 éves James Oliver és 24 éves barátnője, Alexandra Nichola Gaskel az áldozat, akik júliusban lépték át az indiai határt. Az agrai hotelbe október 18-án, szombaton jelentkeztek be, a szálloda kedden reggel figyelt fel arra, hogy a fiatalok szobájából semmilyen válasz nem érkezik a hívásokra. Hogy mióta lehettek halottak, arra a helyi sajtó beszámolói nem tértek ki.

A testeket boncolásra elszállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.