Elgázolta egy autó az úton átsiető férfit

A ravatalozóba indult, de csak holtan érhetett oda

A ravatalozóba igyekezett egy férfi, de a sors furcsa fintora folytán már csak holtában ért célt: épp át akart kelni az úton, amikor egy arra haladó autó elütötte. A férfi a kórházban halt meg.

2014.09.29 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/topstep07

Épp át akart kelni az úton, hogy eljusson a túloldalon álló ravatalozóba, amikor elütötte egy autó a férfit, sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy hiába vitték rögtön kórházba, már ott sem tudtak sokat tenni érte. Az 51 éves Bruce Johnsont az amerikai Maryland államban lévő Goldsboróban gázolta el egy Jeep, a rendőrség szerint nem a zebrán kelt át, amikor a halálos baleset történt.

A hatóságok nem terveznek hivatalból feljelentést az autó vezetője ellen, és azt is leszögezték, hogy nem volt alkoholnak szerepe a gázolásban - számolt be a TBO című floridai internetes hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.