Nem tudta a kisfiú, mi az, csak megrémült

Óvszert talált a kukoricapehelyben, nevetséges kártérítéssel szúrták ki a szemét

A négyéves kisfiúnak fogalma sem volt, mi az a furcsa valami, ami a gabonapelyhes tálkájában úszik a kukorica közt, de valahogy érezte, hogy nagyon nem kellene ott lennie: egy óvszer volt az.

2014.10.09 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/rakratchada torsap

Fogalma sem volt, mi az, mégis halálra rémült a 4 éves kisfiú, amikor a kukoricapelyhes dobozból az ízletes reggeli falatok közt egy óvszer is a tálkába pottyant. A gyermekre épp a nagybátyja menyasszonya vigyázott, amikor a döbbenetes felfedezést tették - számolt be a Metro című brit lap. A gyermekfelügyelettel megbízott nő mind a saját, mind a gyermek nevét rejtve szeretné tartani a nyilvánosság előtt, így nem tudni, kivel történt meg az eset, csak azt, hogy a devoni Barnstaple egyik, nálunk is ismert áruházláncának üzletében vették a múlt héten a gabonapelyhet.

Természetesen a nő azonnal panaszt tett a piros-kék emblémás üzletben, de mint mondja, becsapottnak érezte magát, amikor az üzlet alkalmazottja felajánlott nekik 20 font (7800 forint) értékben egy ajándékutalványt és egy csokor virágot. "(A kisfiú) kiabálni kezdett, és nagy felfordulást csinált. Megkérdeztem, mi a baja, és mondtam neki, hogy nyugodjon meg és egye meg a kukoricapelyhet. Aztán lenéztem és megláttam, hogy valami fénylik a tálban. Kiszedtem, először azt hittem, hogy a csomagolás egy darabja, de horrorisztikus volt ráébredni, hogy egy óvszer az. A párom is odajött, hogy mi ez a ribillió, aztán meglátta a gumit. Ő is undorodott tőle" - mesélte a nő.

Azt mondja, nem az a célja, hogy egy zsák pénzt akasszon le az áruházról, de azt az eladók is elismerték, hogy ez volt a legszörnyűbb dolog, amit valaha így találtak. A nőt és a gyermeket nagyon felkavarta az eset, igaz, azt nem tudni, hogy vajon hogyan került a kondom a dobozba - ezt igyekeznek mielőbb kivizsgálni. A corn flakes egyébként az áruház sajátmárkás termékében bújt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.