Ez ütős volt!

Döbbenet: használt óvszer törte be a szélvédőt

Képzeljék maguk elé a jelenetet, amikor az autótulajdonos bemegy a biztosítóhoz és bejelenti, hogy betört a szélvédője egy használt óvszertől. Mennyire hihető a sztori? Pedig megtörtént!

2013.11.06 15:27ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Ahogy mondta, élete legnagyobb sokkja érte az autótulajdonost, amikor felfedezte, hogy egy használt óvszer törte be a szélvédőjét. A kelet-kínai Jiande városban a meg nem nevezett tulajdonos egy több emeletes ház tövében parkolt a kocsijával, és nem akart hinni a szemének, amikor felfedezte előbb a betört ablakot, majd pár pillanattal később megtalálta az ablaktörlő lapátjánál lapuló, "ismeretlen folyadékkal" teli kondomot.

A bizarr tárgyat egy darab fával piszkálta ki az ablaktörlő alól, a rendőrök pedig azt gyanítják, hogy az óvszert valószínűleg a ház egyik különösen magas ablakából dobhatták ki, ezért tudott akkora erővel becsapódni a kocsiba. Az ügy következményeiről nem számolt be a kínai sajtó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.