Jót akart, de mégis ő járt pórul

Autókat tört fel: terroristákat keresett

Nem vette komolyan a rendőrség a nőt, aki azt állította, hogy csak azért tört fel több autót is a gyermekei iskolája mellett, mert terroristák után nyomozott és ott keresett bizonyítékot.

2014.10.06 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/pakorn

Furcsa kifogással állt elő Lisa Carole Richie, akit egy Mississippiben lévő középiskola mellett fogtak el, a 41 éves nő azt állította, hogy azért törte fel egymás után az autókat, mert épp a hírhedt Iszlám Állam terroristáit üldözte. A nőnek, akinek a nyakát és az arca egy részét is tetoválások borítják, a gyermekei abba az iskolába járnak, ahol őt elfogták a rendőrök.

Noha Amerika-szerte mindenütt fokozott terrorveszélyre figyelmeztetnek és a nyomozóknak minden gyanús jelet a szokásosnál is komolyabban kell kivizsgálniuk, Richie szavait nem igazán vették komolyan - számolt be a Sun Herald. Helyette inkább letartóztatták és börtönbe zárták, főleg miután megtaláltak nála egy napszemüveget és néhány egyéb apróságot, amiket az iskola parkolójában álló autókból emelt el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.