Meleg helyet keresett

Benézte: iskola helyett a rendőrségre tört be

Nagyon fázott, ezért valami meleg helyet keresett egy férfi, és felettébb megörült neki, amikor megtalálta a helyi iskolát, úgyhogy be is mászott a betört ablakon. Csakhogy nem az iskola volt az.

2014.09.22 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/chanpipat

John Dettor akkor már nagyon fázhatott, így fölöttébb megörült, amikor rátalált a helyi iskola épületére a Vermont állambeli Shelburne-ben. Fogta a nála lévő forgalmi kúpot, azzal törte be az ablakot, majd bemászott az épületbe és kényelmesen elhelyezkedett az egyik sarokban. Csakhogy az 59 éves férfi egy kicsit tévedett. Nem sokat, az igaz, mert az épület valóban közintézmény volt, csakhogy nem az iskolába sikerült betörnie, hanem a rendőrségre.

A célját persze így is elérte, mert bár most egy darabig hűvösre tették, még mindig melegebb helyen töltheti az éjszakáit, mint a hideg Vermont szabad ege alatt. Arról nem tudni, hogy vajon van-e védőügyvédje a férfinak vagy az állam rendel ki neki egyet hivatalból - számolt be a News13 című online hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.