Kétfogásos vacsorával ünnepeltek

Kicsit türelmetlenek voltak: betörtek, főztek, karácsonyt tartottak

Egy kicsit sietett a naptárjuk a betörőknek, különben mi másért bonthatták fel - a saját maguknak megfőzött kétfogásos vacsora elfogyasztása után - a karácsonyi meglepetéscsomagot?

2014.08.06 16:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/James Barker

Öt hónappal az ünnepi szezon előtt ültek karácsonyi vacsorát a betörők, akik egy általános iskolába surrantak be, annak is a konyhájára, ahol rögvest nekiláttak a főzőcskézésnek. A fagyasztóban találtak húst és halat, ebből kétfogásos vacsorát készítettek maguknak, aztán felbontottak néhány "Christmas Crackers" meglepetéscsomagot - jelentette a WalesOnline című internetes portál. Mivel épp nyári szünet van, még a betörés pontos idejét sem lehet tudni, a nyomozás mindössze egy igen tág időintervallumot tudott belőni: valamikor július 18. és 27. között történhetett.

A tolvajok nemcsak a húsból és halból falatoztak, hanem jelentős mennyiségű almaborral öblítették le, amit az egyik szekrényben találtak, és mert az ünnepi vacsorához desszert is dukál, fagyival koronázták meg a finom fogásokat. A Dyfed Powys-i rendőrség szóvivője "szokatlannak" nevezte a betörést és arra kérte a tanúkat, hogy ne habozzanak bejelenteni, ha bármi információjuk van a lehetséges elkövetőkről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.