Avokádóra és mangóra is működik

Mindennapi apró trükkök: hogyan pucoljunk kivit?

Most, hogy közeledik a tél, ideje felfrissíteni az idénygyümölcsök elkészítésére vonatkozó technikákat. Ön például hogyan fog neki a kivi pucolásának? Fog egy kést és...? Ennél jobbat tudunk!

2014.09.09 10:00ma.hu
Fotó: YouTube/DaveHax

Ha kap egy kivit a kezébe és arra kéri valaki, pucolja meg, mit nyit ki először a konyhában? Az evőeszközös fiókot, vagy a poharas szekrényt? Nem, nem őrültünk meg, a kérdés teljesen komoly. A mindennapi ügyes trükköket gyűjtő Dave Hax megint egy meghökkentő, de igen egyszerűnek tűnő ötlettel állt elő, bebizonyítva, hogy a kivi pucolásához... igen, a másodikat, azaz a pohártárolót kell kinyitni!

Na jó, a betonkemény, félérett, vagy teljesen éretlen kivihez - mert van, aki azt szereti - továbbra is egy éles késre lesz szükség, de ha már kellően puha a gyümölcs, tényleg jobban jár egy vékony falú pohárral. A technika egyébként kiválóan működik mangóra, vagy akár avokádóra is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.