Előítélet

Ki akarták tenni a műsorból, aztán leesett az álluk...

Bírálták, kinevették, sőt, haza akarták küldeni az élő műsorból, a végén mégis állva tapsolt neki a zsűri. Mit tudhatott a fiú?

2014.08.20 13:21ma.hu

A tehetségkutatók egyre népszerűbbek, nem csak hazánkban, ezért sem meglepő, hogy a rejtett tehetségek ebben látnak lehetőséget arra, hogy ismertségre tegyenek szert. Ám a zsűri szeme is kellene hozzá... Azt nem mernénk állítani, hogy a villámkezű festőt alapból előítélettel fogadták, ám néhány másodperc is elég volt ahhoz, hogy a lehető legrosszabb véleménnyel legyenek róla, és ki is nevessék. Pedig a végeredmény zseniális! Nézze végig a videót, az Ön álla is leesik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.