Nem tudták letartóztatni a bűvészt

Füvet akart eladni a rendőrnek, aztán elvarázsolta a bizonyítékot

Hülyét csinált egy rendőrből egy bűvész, amikor úgy tett, mintha drogot akarna eladni neki, de amint a rendőr odalépett hozzá és le akarta tartóztatni, a marihuánás csomag mintha elpárolgott volna.

2014.08.18 08:29ma.hu
Fotó: YouTube

Marihuánát rendőrnek eladni - erről az álmoskönyvek sem írnak túl sok jót. Az egyetlen esély, hogy megússza az ember a büntetést, ha nem kerül a bizonyíték a rendőr kezébe - csak ezt elég nehéz olyankor megoldani, amikor a zsaru már csak pár lépésre van, és hiába is dobná el a díler a kis műanyag tasakot, az aligha elegendő. A bűnjelet nyom nélkül kell eltüntetni, és Calen Morelli épp ezt tette.

Persze valójában Calen nem akart drogot árulni, a célja csupán a rendőr lóvá tevése volt, és ez maradéktalanul sikerült is neki. Előbb kihívóan lóbálni kezdte a kis tasakot, de amikor a rendőr odalépett hozzá, egy mozdulattal összegyűrte a zacskót és amikor a rendőr egyre dühösebb felszólítására végre kinyitotta az öklét, a csomag már sehol nem volt. A motozás sem vezetett eredményre, így végül a rendőr kénytelen volt szabadon engedni a fiatalt.

A slusszpoén szinte kínálta magát, aligha lepődünk meg, hogy amikor a fiatal srác eltűnik a tiszt szeme elől, benyúl a farzsebébe és előveszi a zacskót... A felvételről készült videót egyébként 4 nap alatt közel 6,5 millió alkalommal nézték meg a bűvész rajongói.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.