Majdnem sikerült a trükk

Nagy hasa alá akarta rejteni a marihuánát a kövér fickó

Nem sokon múlt, hogy lebukott a drogcsempész, pedig elég nagy hasa volt hozzá, hogy elrejtse alatta a marihuánát. Egy rutinellenőrzésen csípték el a férfit, egy banális szabálysértés miatt.

2014.06.18 12:29ma.hu
Fotó: Volusia Megyei Seriffhivatal

A nagy hasa jelenthette volna a szerencséjét, de végül pont az lett a veszte a floridai Christopher Mitchellnek, vagy ahogy a Volusia megyei haverjai és a rendőrök ismerik, "Fat Boynak". A 42 éves férfi marihuánát rejtegetett, mégpedig kihasználva a méreteit: a hasa alá rakta a csomagot, ami jó rejtekhelynek bizonyult volna, ha autózás közben be tudja kapcsolni a biztonsági övet.

Csakhogy a 191 kilós férfi öv nélkül utazott a cimborája, Keithian Roberts mellett, ami szemet szúrt a rendőröknek, ezért megállították és kérdőre vonták. Mitchell elkezdte magyarázni, hogy a nagy hasa miatt nem tudja bekötni magát, ám viselkedésében volt valami, ami felkeltette a járőr gyanúját, ezért úgy döntött, megszagoltatja a férfit a drogkereső kutyával. Az állat szimatát nem lehetett becsapni, másodpercek alatt rátalált a 23 grammos csomagra, amit a férfi a zsírredők közé gyömöszölt be.

Miután ennek hatására átkutatták a kocsit, még nagyobb fogásra akadtak: 7000 dollárnyi (1,58 millió forint) kokain is előkerült, meg egy pisztoly - adta hírül a Volusia Megyei Seriffhivatalra hivatkozva a Metro című brit lap. A kövér fickót marihuána birtoklása miatt tartóztatták le, míg Robertsnek kokainbirtoklásért kell felelnie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.