Hat métert zuhant az öttagú társaság

Szelfi közben zuhantak le az erkélyről, az életéért küzd egy nő

Négyen súlyosan sérültek, egy nő pedig az életéért küzd egy spanyol kórházban, miután egy épület harmadik emeleti erkélyéről lezuhantak önmaguk fényképezése közben.

2014.08.15 19:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/iosphere

Öten megsérültek, egy nő kritikus, életveszélyes állapotban van, és a többiek sérülései is súlyosak annak az esésnek a következtében, amely csütörtökön délután 5 óra körül történt egy a spanyol Sitges egyik házának harmadik szintjéről. Az egy nőből és négy férfiból álló csoport - melynek tagjai 44-49 év közöttiek - egy szelfit szerettek volna készíteni magukról, azaz saját magukat akarták lefotózni egy okostelefonnal.

A baj akkor történt, amikor a társaság tagjai nekitámaszkodtak az erkély korlátjának, ami viszont nem bírta el a súlyukat és kidőlt, a négy férfi és a nő pedig mintegy hat métert zuhantak. Az életveszélyben lévő nőt a barcelonai Bellvitge kórházba szállították, a férfiak közül a két súlyosabb sérültet egy másik kórházba vitték, a kevésbé súlyos állapotú sérülteket pedig további két kórházban ápolják.

Azt egyelőre nem tudni, mitől gyengült meg annyira a korlát, hogy a támaszkodó emberek súlyától kiszakadt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.