Lehullt a lepel a 12 indulóról

Régi arcok és "csatornaváltók" is a Sztárban Sztár versenyzői közt

Vége a titkolózásnak, végre kiderült, ki lesz az a 12 ismert énekes és énekesnő, aki a Sztárban Sztár legújabb évadjában küzd majd a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért.

Lehullt a lepel: ők a Sztárban Sztár versenyzői képgaléria

2014.08.15 11:40ma.hu

Hat nő és hat férfi, a saját műfajukban már mindannyian bebizonyították, hogy nem ok nélkül hódították meg a közönséget és a slágerlistákat is, ám most nagy kihívás előtt állnak: azt kell megmutatniuk, hogy eltérő stílusokban hogyan tudnak helytállni. Igen, ők a Sztárban Sztár című showműsor legújabb évadának szereplői, akiknek kilétét eddig a TV2 titokban tartotta, most azonban végre lehullt a lepel, és a zsűritagok, majd a műsorvezető személye után a 12 versenyző kilétére is fény került.

A nők részéről Dukai Regina, Keresztes Ildikó, Koós Réka, Pásztor Anna, Tóth Vera és Völgyi Zsuzsi száll be a versenybe, a férfi énekeseket Hevesi Tamás, Kökény Attila, Nagy Sándor, Pál Dénes, Sipos Péter és Vastag Tamás képviseli. Érdekesség, hogy két olyan arc is felbukkan a TV2 hamarosan kezdődő műsorában, akik neve korábban erősen összeforrt a konkurens csatornával, sőt, Vastag Tamást konkrétan a nagy rivális tehetségkutatójában fedezték fel, nem más, mint a most ellenfeleként megjelenő Keresztes Ildikó.

A versenyzők fotóihoz KATT a képre!

De ha már tehetségkutató, akad itt szép számmal olyan is, akinek a karrierje a TV2 képernyőjén indult el: Tóth Vera a Megasztárban alapozta meg hírnevét, Pál Dénes pedig a Voice-ban kápráztatta el az ítészeket és a közönséget. Rajtuk kívül több profi énekes bizonyíthat majd szeptember 7-től, de olyanok előtt is nyitva áll a nyerés esélye, akiknek a zene nem a fő tevékenységük, inkább színészként, színésznőként ismerheti a közönség, mint Koós Rékát vagy Nagy Sándort.

A sikerműsor rajongói újra elképesztő átalakulásoknak lehetnek majd szem- és fültanúi, láthatják, hogy a művészek hogyan bújnak ismert hazai vagy külföldi zenei legendák bőrébe. Ebben természetesen ismét profi szakemberek - stylistok, fodrászok, sminkesek és maszkmesterek - lesznek a segítségükre, hogy amikor színpadra lépnek, a kinézetükben is a megszólalásig hasonlítsanak az eredeti előadókra. Teljesítményüket Liptai Claudia, Bereczki Zoltán, Hajós András és Majoros Péter "Majka" értékeli, a műsorvezetői posztot pedig Tilla tölti be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.