Két napig titkolóztak a sztár hozzátartozói

Nem a hátát, hanem az arcát kellett műteni Alain Delonnak

Nem hátfájás, hanem arcidegproblémák és visszatérő fejfájás miatt esett át műtéten Alain Delon egy párizsi kórházban - értesültek a francia sajtó képviselői a híres színész állapotáról.

2014.08.08 11:42MTI
Fotó: Wikipedia

A francia médiában szerdán az a hír terjedt el, hogy a 78 éves egykori filmcsillagot vasárnap mentő szállította kórházba "szörnyű" hátfájdalmak miatt, és hétfőn sürgős műtétet hajtottak végre rajta. A Le Point című francia hetilap és az RTL rádió ezzel szemben úgy értesült csütörtökön, hogy Alain Delon a saját lábán, első felesége, Nathalie és Anouchka lánya kíséretében ment be vasárnap este a Lariboisiere kórházba, ahol tervezett műtéten esett át szerdán arcidegproblémák és visszatérő fejfájás miatt.

Bár a színész jelenleg nem tud beszélni – ami sok feltételezésnek ad alapot –, ez csak átmeneti állapot, az operáció jól sikerült – írta honlapján a hetilap, amely szerint Delont a hét végén még megfigyelés alatt tartják a kórházban, de hétfőn vagy kedden hazamehet. A hajdani francia szívtipró tavaly és tavalyelőtt szívritmuszavar miatt került kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.