Egyött buliztak a nagy "öregek"

Alain Delon segített fújni Johnny Hallyday-nek

Alain Delon vezényletével több tízezren énekelték a Happy Birthday című dalt a Stade de France-ban Johnny Hallyday énekesnek, aki most lett 69 éves.

2012.06.16 09:21MTI

A világhírű zenész pénteken kezdett három alkalomból álló koncertsorozatot a párizsi stadionban. Az érdeklődés óriási, a koncertekre összesen 150-160 ezer jegyet adtak el a szervezők szerint.

A péntek esti fellépésén a francia hírességek krémje köszöntötte az énekest. Jelen volt többek közt Jean Reno, Jean-Paul Belmondo, Nathalie Baye, Laura Smet, Eric Cantona, Costa-Gavras, valamint Alain Delon.

Utóbbi akkor lépett a színpadra, amikor Hallydayt először tapsolta vissza a közönség. Delon karnagyi szerepet vállalva vezényelte a közönséget, hogy énekeljék el a Happy Birthday című dalt. Előtte az énekes két órán át szórakoztatta slágereivel a hallgatóságot.

"Ami igazán boldoggá tesz, az az, hogy önökkel ünnepelhetem a születésnapomat ma este. És tudják, a 69 egy jó szám. Erotikus szám" - jegyezte meg a híresség.

Egy kis ízelítő a hangjából:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.