Színdarabbal turnézna Franciaországban

Halála előtt Alain Delon mindenképp meg akarja még tenni

Szerdán számolt be a 77 éves francia filmcsillag, Alain Delon arról az álmáról, mely szerint egy színdarabbal szeretné körbeutazni hazáját.

2012.11.15 12:29MTI

Turnéra indulna Franciaországban egy színdarabbal Alain Delon, aki szerdán beszélt terveiről.

A francia filmcsillag elmondta, hogy "szíve vágya" teljesülne, ha halála előtt körbejárhatná hazáját egy darabbal.

Alain Delon lányával és Claudia Cardinale színésznővel a 2012-es Cannes-i Filmfesztiválon (Fotó: MTI)


"Tudom, hogy most ez ostobaságnak tűnik, de nagy kedvem van ehhez a turnéhoz, és meg is akarom csinálni, mielőtt meghalok" - részletezte a 77 éves színész. Megjegyezte: még sosem vett részt színházi turnén.

Delon az elképzelések szerint jövő év elején indulna körútra lányával, Anouchkával, akivel az Une journée ordinaire (Egy átlagos nap) című darabot adná elő.

A világhírű színész márciusban ismét kamerák elé áll: Steve Swisher rendező új alkotásában szerepel. "Kemény film lesz, ahogy azt a közönségem elvárja" - mondta Delon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.