Betiltották Delhiben a riksákat

Élve főtt meg a kisfiú a cukorszirupban

FIGYELEM, felkavaró tartalom! Szó szerint élve főtt meg egy hároméves kisfiú, aki az anyja karjából zuhant egy utcai szirupos fazékba, a kétségbeesett nő hiába próbálta kiemelni, már késő volt.

2014.08.04 17:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/africa (Képünk illusztráció!)

Egy fazéknyi tűzforró szirupba zuhant és valósággal megfőtt a hároméves kisfiú, miután édesanyja kiejtette a karjából. A gyermeket, akit az indiai sajtó csak Dev néven említ, Delhi egyik zsúfolt utcáján vitte a kezében az édesanyja, elmondása szerint a kisfiú édesapjához igyekeztek, amikor egy édességbolt előtt elhaladva megtörtént a tragédia. A bolt előtt ki volt téve egy fazék, amiben épp jalebist, egy India-szerte népszerű édességet készítettek, a szirup forrt az edényben.

A szűk utcán Pinky, a fiatal anya megállt a kisfiúval, ám a következő pillanatban nekiment egy riksa, és az ütés erejétől a nő elejtette a kicsit, egyenesen a fazékba. "Elvesztettem az egyensúlyom, és a fiam az edényben lévő forró szirupba esett. Elkezdtem segítségért kiabálni, de senki sem jött oda" - mondta a könnyeivel küszködő anya a Hindustan Times című lapnak. A puszta kezével próbálta kiszedni a kisfiút a fortyogó masszából, közben ő maga is mindkét karján súlyos égési sérüléseket szenvedett, de a gyermekét így sem tudta megmenteni.

A tragédia hírére Delhi vezetése betiltotta az utcákon a riksákat, a baleset okozóját viszont egyelőre nem sikerült elfogni, mert ő azonnal elmenekült a helyszínről - számolt be a NY Daily News című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.