Nem tudjuk, hogy élte túl

Látta már a világ legmázlistább kamionsofőrjét? Itt van!

Nagyon sok és nagyon éber őrangyalai lehetnek annak a kínai sofőrnek, aki az alábbi videón látható balesetet túlélte. Nehéz elhinni, hogy élve mászott ki a vezetőfülkéből!

2014.07.25 14:29ma.hu

Talán ezúttal minden túlzás nélkül emlegethetünk csodát, miután megnéztük a múlt héten készült videófelvételt egy döbbenetes balesetről, amiről a Jeremias Wilhelm nevű internetező semmi részletet nem tett közzé, így nem tudni, hol történt az eset, csak az a biztos, hogy a kamera belső órája szerint július 18-án rögzítették.

Fotó: YouTube

A videón egy bekötőút látható, amelyen a korábban elterelt járművek érkeznek, köztük egymás után két, betongerendákat szállító kamion is. Az első gond nélkül rákanyarodik az útra, a másodiknak azonban a kanyarban lebillen a rakománya, mire a sofőr ösztönösen rátapos a fékre - és ettől a tehetetlenség törvényének engedelmeskedő betonoszlopokból kettő olyan lendülettel csúszik előre, hogy átüti a vezetőfülke falát, majd a szélvédőn át csúszik ki előre.

Az első néhány másodpercben a kamion mögött érkező autósok és motorosok láthatóan észre sem vették, mi történt, mert csak kikerülik az útakadályt képező járművet és már el is hajtanak a helyszínről, mígnem valaki visszafordulva észre nem veszi a fülkéből kiálló betontömböket. Ami ezután következik, az viszont mindenkit meglepett: bő fél perccel később egy alak bukkan fel a kamion ablakában és kitornázza magát a szűk nyíláson, majd lemászik a kamion oldalán és hátramegy, hogy szemrevételezze a kárt.

Lehetséges ez, vagy csak ügyes trükkfelvétel? Ön mit gondol?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.