Persze a munka sem marad el

20 éve először megy nyaralni New York polgármestere

Az amerikai metropolisz vezetését ez év elején átvevő Bill de Blasio családjával még júliusban tíz napra Olaszországba utazik, de ott is beiktatott azért némi munkát.

2014.07.14 11:57MTI
Fotó: Wikipédia

Húsz éve először fordul elő, hogy New York polgármestere hosszabb nyaraláson piheni ki az év fáradalmait.

Az amerikai metropolisz vezetését ez év elején átvevő Bill de Blasio családjával még júliusban tíz napra Olaszországba utazik, de ott is beiktatott azért némi munkát: olasz polgármesterekkel fog találkozni - írta a The New York Times.

Elődei, Rudy Giuliani (1994-2001) és Michael Bloomberg (2002-2013) kimondott munkamániások voltak, csak nagy ritkán engedtek meg maguknak egy-egy szabadnapot vagy hétvégét a New York Cityhez közeli Hamptons elit-üdülőövezetben, esetleg a Bahama-szigeteken, de egy egész hetet sohasem töltöttek hivataluktól távol.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.