Osztálykiránduláson támadták meg a lányt

Suarez-módra harapott az idegen a diáklány vállába

Ömlött a vér a 14 éves diáklány hátán, amikor egy vadidegen férfi váratlanul beleharapott a vállába. A tanúk úgy írták le az esetet, mint az elhíresült Suarez-stílusú támadást.

2014.07.07 15:32ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/cooldesign

Luis Suarez-stílusú támadásként írják le a külföldi lapok azt a harapást, ami egy 14 éves lányt ért az iskolai kiránduláson az angliai Staffordshire-ben álló Alton Towers vidámparkban. Grace Dures épp az egyik játékra várt a sorban, amikor véletlenül megbotlott és meglökte a mellette álló férfit. Bár bocsánatot kért, a középkorú férfi durva káromkodásba kezdett, majd ahogy elkezdődött a vidámparki túra és kialudtak a fények, a lány erős fájdalmat érzett a vállában, a következő pillanatban pedig azt érezte, ahogy a vér lefolyik a hátán.

Grace a fájdalomtól zokogva mesélte el tanárainak a támadást, a lány apja, Gary pedig azt mondta, szinte sokkos állapotban volt és "teljesen traumatizálta" őt a harapás. Egyelőre senki nem érti, hogyan vetemedhet valaki ilyen gonoszságra, különösen egy gyermekkel szemben. A rendőrség most a biztonsági kamerák felvételeit nézi, hogy azok alapján azonosíthassák a múlt heti támadás elkövetőjét, de Grace számára van egy még ijesztőbb eleme is a történteknek: most néhány idegtépő hét következik a bizonytalan várakozással, míg megjön a vérvizsgálat eredménye és kiderülhet, hogy nem volt-e a támadónak olyan veszélyes betegsége, mint például a HIV vagy a hepatitis.

Nem véletlenül hasonlították a harapást Suarez támadásához: az uruguayi válogatott tagja az idei vébén az Olaszország ellen vívott meccs hevében beleharapott egyik ellenfele vállába. Az eset miatt négy hónapra eltiltották mindennemű hivatalos futballtevékenységtől, még a lelátón sem szurkolhatott csapattársainak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.