Másfél óráig küzdöttek az életéért

Repülés közben halt meg az utas, nem tudták újraéleszteni

A repülőgép utasai és a személyzet másfél órán keresztül próbálta megmenteni a nő életét, aki rosszul lett a gépen, de mire leszállt a járat, már csak a halottkémnek akadt dolga.

2014.07.07 14:41ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/criminalatt (Képünk illusztráció!)

A férjével utazott a középkorú nő az új-zélandi Aucklandből Los Angelesbe, ám a repülőúton váratlanul rosszul lett, összeesett, és hiába próbálta a személyzet és az utasok közt helyet foglaló szakképzett mentősnő újraéleszteni, a 90 perces küzdelem sem vezetett eredményre, a nő már halott volt, mire a gép leszállt. A NY Daily News információi szerint már csak a halottkémre várt némi munka, amikor a repülő földet ért, az utasoknak viszont további két órát kellett vesztegelniük a gépen, mert a holttest elszállításáig ők sem hagyhatták el a fedélzetet.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mi okozhatta a nő halálát, illetve hogy volt-e bármi olyan ismert betegsége, ami kockázatossá tette a számára a repülést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.