Körbejárt és mindenütt guggolt egy kicsit

Ürülékkel rakta tele a bankot a dühös ügyfél

A szemtanúk szerint az ügyfél kényelmesen, megfontoltan közlekedett, de már a belépésekor látszott az arcán, hogy dühös - aztán körbejárt a bankban és mindenütt lerakott egy "csomagot".

2014.07.01 07:29ma.hu

Be kellett zárni az angliai Andoverben álló egyik bankfiókot, amíg a személyzetnek sikerült kitakarítani és kiszellőztetni egy dühös ügyfél után. A "kopasz, középkorú, 40-es éveiben járó" férfi a szemtanúk szerint már a belépésekor igen dühös arcot vágott, mégis látszólag kényelmesen, már-már nyugodtan sétált körbe a Barclays épületében, de aztán hirtelen letolta a rövidnadrágját és egy kisebb kupacot ürített a padlóra. Aztán odébbment és újra meg újra megismételte ezt, míg körbe nem sz...ta a helyiséget.

Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

"Csak álltam a sorban, vagy egy tucat másik ügyféllel, és akkor belépett ez a fickó. Nem mondott semmit, de az arca eléggé dühösnek tűnt" - idézte az egyik ügyfél, Garreth McCarthy szavait a Daily Mirror című brit lap. "Nem igazán figyeltem, míg észre nem vettem egy undorító, mégis félreismerhetetlen szagot. Ránéztem a pasasra, csak nyugodtan sétálgatott körbe a bankban, és megjelölte az összes területet, amit csak tudott" - magyarázta a döbbent ügyfél. "Aztán ugyanolyan nyugodtan, ahogy besétált, távozott is."

A személyzetnek először fel sem tűntek a történtek, bár azt nem tudni, hogy a bankokban szokásosan jelen lévő biztonságiak hogyhogy nem vettek észre semmit a bizarr jelenetből. A bank szóvivője egyelőre elutasította a nyilatkozatot az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.