Egyetlen percre sincs megállás

Pokorny Lia: Ilyen az életem!

Sokan kíváncsiak arra, hogyan telnek egy népszerű sztár hétköznapjai. Pokorny Lia most bepillantást engedett az életébe, ami olyan pörgős, hogy két embernek is elég lenne, de mégis élvezi.

Pokorny Lia pörgős napokat él képgaléria

2014.06.27 16:29ma.hu

Nem lustálkodik sokáig reggelente Pokorny Lia, iskolába viszi kisfiát, majd edzésre siet. A színésznő egy ideje bodyartra és pilatesre jár, ami nem csak a testét, de a lelkét is „karbantartja”.

Reggelente általában 6-kor kelek, az iskolaidőben a kisfiamat viszem a suliba. Ezután edzésre rohanok. Egy éve találtam rá a bodyartra és a pilatesre, azóta ezzel tartom karban a testem. Korábban sok mindent kipróbáltam, de valahogy egyik sport sem elégített ki maximálisan. Tavaly éreztem, hogy különösen szükségem van a testmozgásra, ezért megbeszéltem régi barátnőmmel, Fincza Erikával, hogy ellátogatok a stúdióba, ahol dolgozik. Ezek az edzések mindig segítenek, ha szeretnék fogyni egy-két kilót, és teljesen átalakítják a testem. Egy-egy óra végén pedig hatalmas boldogságot érzek, teljesen felszabadít, megtisztítja a lelkem” – árulta el a színésznő.

Lia a reggeli mozgás után beleveti magát a munkába: a belvárosi Centrál Színházba siet, néha próbára, de előfordul, hogy csak szöveget tanul.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Edzés után a színházba rohanok, ahol mindig szakítok időt egy kávéra, és közben átgondolom, hogy mi vár rám egész nap, vagy akár a héten. A tabletemen megnézem a naptáram, átböngészem a híreket, elolvasom az e-mailjeimet. Délelőtt és kora délután próbálok, utána indulok Misiért és bevásárolni.

Általában piacra megyek, imádom a hangulatát. Az okostelefonom „puskázom” a bevásárlólistát, de pontosan tudom, hol találom a legjobb minőségű a húst, a zöldséget, gyümölcsöt. A piacra járás számomra érzéki élmény: millió szín, az illatok, a forgatag, mindig beindul a fantáziám, hogy mit főzzek
” – mesélte nevetve Lia, aki azt is elárulta, mostanában új programot talált magának, ami kicsit lelassítja a pörgős hétköznapokat.

Nagyon szeretem az állatokat. A kisfiam régóta kérlel, hogy legyen kutyánk, azonban a feszített tempó mellett erre nem jutna időnk. Régen két kiskutyám volt, velük napi három órát sétáltam, ez most nem férne bele a napjainkba. A menedzseremnek azonban nemrég lett egy kiskutyája: Szofi, egy tündéri kölyök beagle, akibe rögtön beleszerettünk Misivel. Gyakran vigyázunk rá, sétálunk vele, már vagy ezer közös fotót készítettem vele az okostelefonommal, de sajátot sajnos egyelőre nem merek bevállalni” – mondta el Lia.

A színésznő napjai nem érnek hamar véget: miután esténként ellátja kisfiát, visszarohan a színházba, hogy átadja magát a közönségnek. A reggel hatkor kezdődött munkanap jóval este 11 után ér véget, amikor Lia még vet egy pillantást alvó kisfiára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.