A rendőrség elől menekült az áldozat

Lefejezéssel ért véget az üldözéses hajsza

Gyorshajtáson kapta a rendőrség, ezért megpróbálták megállásra bírni a fiatal sofőrt, ő azonban még nagyobb sebességre kapcsolt... - és saját magát fejezte le egy teherautó platójával.

2014.06.26 13:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Szó szerint lefejezte saját magát egy 22 éves brooklyni fiatal, aki a rendőrség elől akart elmenekülni, miután gyorshajtáson kapták. A sokkoló esetről az egyik szemtanú számolt be a NY Daily Newsnak, aki a közelben dolgozik teherautó-diszpécserként. "Nem tértem magamhoz a látványtól. Amikor kihúzták a kocsit a teherautó alól, a test hátradőlt az ülésen, de a feje nem volt ott" - mondta a 36 éves Hamid Mateen.

A fekete luxusautót az amerikai rendőrök szerdán valamivel dél előtt vették észre, és mivel a megengedettnél gyorsabban haladt, a nyomába eredtek. Aztán az egyik kereszteződésben a teherautó megállt a piros lámpánál, az Infiniti pedig nagy sebességgel csapódott be a hátuljába, a jármű leereszthető rámpája pedig áttörte a szélvédőt és levágta a sofőr fejét. A szemtanú azt is elmondta, hogy a baleset után az utasülésről egy nő ugrott ki.

"Megpróbált elmenekülni, de hiábavaló volt: súlyosan megsérült. Sántikált. Azt mondta, a férfi a barátja volt" - magyarázta Mateen. A balesetről további részleteket a rendőrség egyelőre nem adott ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.