A reggeli bevásárlást indult intézni

Fényes nappal hurcolták el és erőszakolták meg a 90 éves nénit

A szokásos reggeli bevásárlását akarta elintézni, ám a hentesig már nem jutott el a 90 éves asszony: ismeretlen tettesek elkapták, leütötték, majd egy közeli utcában megerőszakolták.

2014.06.26 11:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Photokanok

Egy botra támaszkodva indult el a 90 éves törékeny asszony, hogy a hentesnél megvegye a szokásos szalonnáját, ám oda már nem jutott el, mert alighogy kilépett a lakásából, valaki megtámadta, befogta a száját, hogy ne tudjon kiáltani, a kezét pedig hátracsavarta, majd addig ütötte, amíg az áldozat elveszítette az eszméletét. A támadás kedden reggel történt az angliai Rochdale-ben, de senki nem látott semmit, így egyelőre a rendőrség is sötétben tapogatózik.

A néni később egy közeli utcán tért magához, ahonnan valahogyan elvonszolta magát a hentesüzletig, és onnan hívták fel a rendőrséget, hogy bejelentsék a visszataszító bűncselekményt: a nénit az eszméletlensége ideje alatt még meg is erőszakolta a támadója. "z áldozat borzalmas megpróbáltatásokon ment keresztül, és mindannyian csak reménykedni tudunk abban, hogy képes lesz teljesen felépülni" - idézte a rendőrség egyik képviselőjét, Alistair Mallent a Metro című brit lap. "Most a tapasztalt tisztjeinktől kap támogatást és mindent megteszünk annak érdekében, hogy megnyugtassuk őt és elkapjuk a bűnöst" - tette hozzá.

A rendőr egyúttal igyekezett megnyugtatni a közösség tagjait, hogy az efféle bűnesetek rendkívül ritkák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.