A tudomány is teret kap Miskolctapolcán

Csernus és Zacher is az EFOTT-ot választja

Mi áll tetteink hátterében? A szenvedélyek világa miként ragad el minket a valóságtól? Mi mindentől függünk a mindennapokban? Csak néhány kérdés, amire a legnépszerűbb orvosok (is) választ adnak a vándorló fesztiválon.

2014.06.25 11:29ma.hu
Dr. Csernus Imre (Fotó: Redlemon)

A féktelen szórakozás mellett a komolyabb, fiatalokat érintő témákról sem feledkeznek meg az EFOTT szervezői, ahová július 15. és 20. között olyan szakemberek is ellátogatnak majd, mint a „sztár-toxikológus”, Dr. Zacher Gábor, vagy éppen a kíméletlen őszinteségéről híres Dr. Csernus Imre, alias Csernus doki.

Néhány alkalommal már tartottam előadást fesztiválokon, amire meglehetősen nagy volt az érdeklődés, remélem, ez az idei EFOTT-on sem lesz másként. Úgy vélem, hogy ez a korosztály különösen érdeklődik aziránt, hogy egy-egy megnyilvánulásának, viselkedésének mi rejlik a hátterében. Fesztiválhangulatban pedig sokkal kezdeményezőbbek és bátrabbak a fiatalok, sokszor szokatlan kérdéseket tesznek fel akár az előadást követően is” – mondta Dr. Csernus Imre.

A beszélgetés keretein belül a szenvedélyek, a realitás elől való menekülés lesz a fő téma” – tette hozzá a népszerű pszichiáter.

A Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetője, Dr. Zacher Gábor nem csak szakmájáért, de a rockzenéért is rajong. „Nagyon szeretem a fesztiválokat, rendszeresen járok is. Nálam a rockzene az etalon, magyar fronton pedig abszolút Ivan and the Parazol-fan vagyok” – árulta el Dr. Zacher Gábor, aki az idei EFOTT-on előadóként is feltűnik majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.