Elmosott mindent a Trópusi vihar!

Dögös képek! Ben Stiller új filmje a legnézettebb!

Ben Stiller legújabb filmje, a Trópusi vihar elvitt mindent. Ben Stiller vígjáték-háborús filmje, a Trópusi vihar lemosta a Batman film, A sötét lovag elsőségét az amerikai nézettségi listákon.

Szexi képek! Ben Stiller dögös pasi! képgaléria

2008.08.22 17:00ma.hu
Trópusi vihar

A vígjáték - amelyben Stiller mellett Jack Black, Robert Downey Jr. és Tom Cruise is játszik - 26 millió dolláros bevételt hozott bemutatójának hétvégéjén, és öt nap alatt 37 millió dollárra emelte a bevételt. 

Ennek ellenére A sötét lovag alkotógárdájának sincs oka panaszra, hiszen több héttel a bemutatót követően még mindig 16,8 milliót hozott a konyhára a hétvégén, így minden idők második legtöbbet hozó filmje lett. 

A Christian Bale és Heath Ledger főszereplésével készült legújabb Batman film csak az USA-ban több mint 471 millió dolláros bevétellel büszkélkedhet. 

Ezt csak a Titanic bevétele előzi meg ugyanezen időszakra vetítve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.