Zavarosak a hírek a színész-komikusról

Bajor Imrét kórházban ápolják - csak ez biztos

Egymásnak ellentmondó, kusza hírek lepték el hétfőn a bulvársajtót Bajor Imre állapotával kapcsolatban. A teljes igazságból azonban csak annyit lehet biztosan tudni, hogy tényleg kórházban kezelik.

2014.06.24 07:29ma.hu / RTL Klub
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Bajor Imrét kórházban ápolják, miután a hétvégén a felesége a kezébe vette az irányítást és a kiszáradás határán álló színész-komikushoz mentőt hívott. Az elmúlt napokban felröppent hírek közül mindössze ennyi az, amit teljes bizonyossággal lehet állítani, a többiről azonban az érintettek mélyen hallgatnak, így minden egyéb részletet kellő óvatossággal, adott esetben akár fenntartással kell kezelni.

Még Bajor egyik megbízója, az RTL Klub is csak közvetett információkat tudott kideríteni, mégpedig a színész egyik legjobb barátjától, aki a kórházban meglátogatta a hullámzó kedélyállapotú hírességet. Heilig Gábor elmondta, hogy Bajor a körülményekhez képest jól viseli a betegségét, bár nem hajlandó megadni magát a gyilkos kórnak, az élet természetes velejárójának tekinti, hogy le kell küzdenie egy betegséget, jelen esetben egy rosszindulatú daganatot.

A további részletek az alábbi videóból derülnek ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.